Trægulve fortryller hele verden som et smukt kunstværk

Trægulv og gulvafslibning hænger lige som sammen. Et trægulv kan friskes op og blive pænt som nyt med en afslibning og ny efterbehandling. Hos gulvportalen.dk er det muligt at få inspiration til forbedringer af et gammelt og slidt gulv samt hjælp til gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lak, lud, olie, sæbe eller noget helt andet. Hvid olie, hvid lak samt hvid lud er rigtig gode løsninger som modsvarer gulvmode og gulvtrend i danmark og landene omkring os.

Hvad er et trægulv?

Trægulv er en betegnelse for et gulv udført i træ. Har du et trægulv som trænger til en pæn overflade? Så kan vi hjælpe dig. Træ og trægulve er muligt at gøre pænere og smukker på en let og enkelt vis. Især for et professionelt gulvfirma er det forholdsvis enkelt at udføre en gulvafslibning og fjerne den gamle overflade. Her vil småhakker og ridser også blive fjernet så gulvet igen kan få nyt liv. Det er vores vigtigste opgave at udføre denne proces så træet bliver fint og får det udseende som vore kunder ønsker.

Gulvrenovering og afslibning af trægulv

trægulv der pynter op i enhver bolig. Skaber velvære med sit smukke udseende. Passer glimrende in i dansk arkitektur og til dansk designDer er mange meninger om hvordan en bolig skal være med hensyn til farver og ikke mindste boligindretning. Der må naturligvis være en harmoni og en rød tråd igennem den måde hvorpå boligen indrettes og harmonerer imellem de enkelte elementer. Det gælder ikke mindst farver på vægge, lofter og gulv men også møbler, interiør samt den almindelige boligindretning. Her er det selve trædelen som vi har specialiseret os i. Med professionelt gulvarbejde og træteknisk viden er vi den rette partner når det skal vurderes hvilke muligheder der er for renovering af træet og ikke mindst hvad det vil koste.

“En gulvvurdering er ofte nødvendigt hvor træet og træets ved vurderes for råd, svamp og hvad der ellers kunne lægges til grund for en renovering.”

Smuk gulvbelægning

Trægulve og alt i gulvbelægninger tilbydes af gulvportalen.I langt de fleste tilfælde er der heldigvis ikke nogle nævneværdige problemer hvad det angår. Ofte er det derimod gulvoverfladen som har taget skade, enten i form af ridser og hakker eller i det der har været pålagtet tæppe, linoleum eller andet på gulvet. Såfremt det har været tilfældet kan der i tidernes morgen være udlagt en spartelmasse på gulvet for at nivellere niveauforskelle eller bølger i træoverfladen. Her er der simpelthen hældt beton- eller cementspartel ud på gulvet uden at spekulere over hvordan det, på et senere tidspunkt, skulle kunne fjernes. Endvidere er denne type mishandling af trægulve gjort uden nogen som helst skubler eller respekt for det naturlige materiale som træ jo er. Vi betragter træ som kongen når det gælder materiale til brug for gulvbelægning, hvor det har så helt fantastiske og unikke egenskaber at enhver anden for gulvmateriale kan måle sig med træ blot til sokkeholderne.

Træ som gulvmateriale

Træ er et fleksibelt byggemateriale som vi påskønner rigtig meget. Sammen med vore danske kollegaer indenfor gulvbranchen samt tømrere, snedkere og andre som arbejder professionelt med træ kan vi alle med garanti skrive under på at træ er det bedste gulvmateriale der findes. Det er som nævnt fleksibelt og kan bøjes og drejes og udformes lige nøjagtig efter ønske. Dette ses måske ikke så meget indenfor gulve men er særdeles udpræget indenfor dansk møbeldesign. Her har træmøbler og interiør i træ absolut en høj skattet værdi hos danske boligejere. Og træ fylder meget i de danske hjem og bliver brugt, hver dag, af alle mennesker. Som gulvmateriale er det vores ønske at de kunne være mere brugt selvom danske storentreprenør og dansk arkitektur har benyttet træ som det foretrukne gulvmateriale.

En gulvafslibning giver et lyst trægulv

Netop fordi træ er så smukt som det er, passer det glimrende ind i dansk arkitektur med det lyse og hvide udseende. Lys tiltrækker lys som bekendt og har en særdeles god virkning på velværet og det psykiske hos boligens beboere. Især såfremt det er en mørk boligen uden for meget naturligt lysindfald vil lyse vægge og gulve kunne gøre en stor forskel og virke indbydende med det lette og lyse look.

Lyse skandinaviske træsorter

Trægulv der med sin smukke patina giver nyt liv til boligen. Mørke trægulve udført i en af de skandinaviske træsorter som fyr, bøg, eg og ask kan forholdsvis let og enkelt friskes op og gøres lyst. Ved en gulvafhøvling eller gulvafslibning fjernes den gamle overflade så der kan påføres en ny gulvbehandling. Ved en afslibning benyttes der sandpapir til at afslibe overfladen og ved en gulvafhøvling benyttes en gulvhøvl som ved hjælp af klinger, der er skarpe som knive, nærmest skræller overfladen af gulvet.

NOTE: Det tilrådes ikke gør-det-selv folk at udføre gulvafhøvling på egen hånd.

Gulvafslibning og afhøvling

En afhøvling skal dog følges op af en afslibning for at opnå den optimale overflade. Og herefter er gulvet klar til at få en ny behandling. Her er vi behjælpelig med vores ekspertise, kompetence og ikke mindst mange års erfaring. Vi tager dig altid med på råd og lytter til dine ønsker og behov med en række forslag til hvordan du kan indfri dette. Det eneste du skal gøre er at kontakte os for en snak og en vurdering af dit trægulv. Alt henvendelse er naturligvis gratis og helt uforpligtende og vi byder dig velkommen som en tilfreds kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.