Gulvinvestering forskønner din bolig og øger værdien

Gulvinvestering er et begreb når man kigger på cost benefit vurdering af netop det, at anskaffe eller opfriske et trægulv. Hvordan er dit trægulv? eller har du behov for at få lagt et nyt gulv? Vi har valgt at specialisere os indenfor en bestemt type gulvbelægning, og det er træ. Træ er vores foretrukne gulvmateriale idet det har nogle kvaliteter og særegenheder der gør, at det er særdeles velegnet som gulvbelægning i vore boliger. Når man af uddannelse har en træteknisk baggrund og altid har beskæftiget sig med dette vidunderlige materiale ligger det ikke fjernt at have det som absolut specialområde. Vi arbejder kun med træ og ikke andre former for gulvbelægning som beton, marmor, vinyl, linoleum, klinker, fliser og andet.

Gulvbelægning er en god gulvinvestering

Gulvinvestering hvor man virkelig får noget for pengene. Se de mange muligheder for at investere i et trægulvDog er det ofte sådan at træ kan kombineres med andre former for gulvbelægning hvilket kan give en rigtig god effekt og værdi for boligen samt naturligvis i forbindelse med gulvenes brug. Især i områder med meget væskespild som for eksempel køkken, gang og bryggers kan andre former for gulvbelægning være et rigtig godt alternativ. Der er ingen tvivl om at træ uden den rette overfladebehandling kan være sårbar overfor slid, smuds og snavs samt ikke mindst salt.

“Det er naturligvis vigtig at en fagmand vurderer trægulvet så det får den rette overfladebehandling uanset om det er i soveværelset eller i en entre hvor man kommer ind med våde støvler som er fyldt med skidt og sand.”

Gulvmåtter og filtdupper

Det er altid tilrådeligt med gode måtter udenfor og indenfor hoveddøren til at opsamle det småsand og snavs som der er under sko og støvler. Småsand og små sten er noget af det værste til at slide en gulvoverflade og en måtte kan opsamle meget. Et 2-måtte system med en grov første måtte og en finere anden måtte er at anbefale. I samme moment tilråder vi at sætte filtdupper under stole- og bordben for at undgå at gulvoverfladen bliver uhensigtsmæssigt ridset.

Trægulvets egenskaber

gulvinvestering i en god træsort og gulvtype. Massive trægulve tilrådes. Et trægulv som kan afslibes, afhøvles eller behandles uden problemerTræ som gulvmateriale har, som nævnt, nogle helt særegne egenskaber som vi godt kan lide og har stor værdi for hjemmets beboere. Herunder den behagelige følelse der er ved at betræde træ som det naturlige materiale det nu engang er. Det er vigtigt at så mange elementer i boligen som overhovedet muligt skaber velvære og giver lyst til at opholde sig i hjemmet og føle velbehag derved. Et trægulv kan udformes på en sådan måde at det skaber hygge med en rolig overflade der fremhæver de naturlige forskelle som er imellem de enkelte træ elementer. Med andre ord det naturlige spil der er imellem de enkelte parketstave eller gulvplanker hvor de indgyder ro og hygge afhængig af træsort samt overfladebehandling. En del livstilsmagasiner og boligblade med indretning og andet som fokusområder, har nemlig taget emnet ‘trægulve’ op med en fremhævning af den skønhedsværdi træ som gulvmateriale har.

Træ som gulvmateriale

Næsten enhver bolig med respekt for sig selv og arkitektur, møbler og interiør har træ som det alt fremhærskende gulvmateriale, og det er naturligvis udfra en betragtning om at det har en vis hærlighedsværdi i forhold til andre former for gulvbelægning. Ikke mindst når man ser på den ren visuelle værdi men i særdeleshed også når gulvets funktionalitet tages i betragtning. For netop det at et trægulv, modsat andre gulvbelægninger, forholdsvis let og enkelt kan friskes op og få et nyt og smukt udseende, gør det helt fantastisk.

NOTE:  At kunne forny en gammel gulvflade igen, igen og igen så den hver kan kommer til at fremstå som nyt, er helt unikt og noget der gør at trægulv er i en klasse helt for sig selv.

Professionel gulvmand er en god gulvinvestering

Som fagmand og professionel gulvmand er man naturligvis farvet af den gulvpassion og de gulverfaringer man har fået igennem det meste af et arbejdsliv. Men alligevel er det svært at undgå at fremhæve træ som det absolut bedste gulv – og byggemateriale. For der er ingen tvivl om at selv ukyndige og newbier vil få den samme holdning så snart at de har være med til at bearbejde træ og det naturlige samt fantastiske materiale det er.

Professionel gulvafslibning

Gulvinvestering øger boligens værdi. Især massive trægulve som kan afslibes eller afhøvles.Et trægulv kan med en gulvafslibning skifte fuldstændig karakter fra at have en grim og slidt overflade til at blive som nyt igen. Med ganske og simple virkemidler, både økonomisk og gulvteknisk, er det blot nødvendigt at slibe den gamle overflade af og give det en ny, og mere skal der ikke til. Blot ved at benytte en professionel gulvmand eller gulvfirma kan du på kort tid forvandle dit gamle trægulv. Vi er dig gerne behjælpelige med enhver form for gulvrenovering og gulvarbejde, uanset gulvopgavens art. Vi har gulvværktøj og gulvgrej til alle typer gulvopgaver hvor vores professionelle gulvslibere og gulvfolk sørger for et resultat som modsvarer dine ønsker og krav til en nyrenoveret gulvflade.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning

I tilfælde hvor en gulvafslibning ikke er nok udfører vi en gulvafhøvling som er den barske og ultimative proces når det gælder opfriskning af en slidt og grim gulvoverflade. Endvidere deltager vi gerne i enhver enhver form for gulvprojekt hvor vi med professionel gulvekspertise tager enhver gulvsag og gulvanliggende op og arbejder seriøst og professionelt med opgaven. Enhver form for gulvarbejde uanset omfang og størrelse har sin berettigelse. Lige fra afslibning af et lille køkkengulv til gulvlægning af flere tusinde kvadratmeter, så uanset dit behov for gulvarbejde er du særdeles velkommen til at kontakte os for en snak om dit gulv hvor vi kan give dig et rigtig godt gulvpristilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.