Dørtrin

Dørtrin
Dørtrin

Dørtrin hedder også dørtærskler, fodspark, tærskler, fodtrin og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningsdele der findes i vores bolig. De udsættes for spark og slitage i større grad end hjemmets trægulv. Afslibning af dørtrin udføres af os, dit lokale gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Hvor får jeg billig afslibning af dørtrin?

Ifald du har gulve af træ, bør enhver gulvbearbejdning blive løst af vores gulvfirma. Godt nok er vores specialitet afslibning, afhøvling og efterbehandling, hvor vores kompetancer, erfaring og ekspertiser virkelig får fri udfoldelse. Ikke desto mindre spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af gulvafslibning og store gulventrepriser. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, vil du få en god gulvløsning med sikkerhed.

løft din hjertets udkårne over dørtrinnet!

Det er sædvane at gommen bærer bruden over dørtrinnet efter brudefærden. Her bydes bruden velkommen i hjemmet for parrets fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvad forstås ved et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er for altid den værst tænkelige og frembringer en hel del slid, stød og knubs. Det betyder, at materialet tit er af en hårdt træ, der kan udholde den store belastning og ubeskyttethed. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så derved er en god del dørtrin fabrikeret i egetræ og eg. I reglen vil rummenes dørtrin få den samme overflade som de tilstødende parketgulve har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig yndigt slutresultet.

Dørtærskel og bundstykke?

Et dørtrin har en hel del navne, som jævnligt anvendes i flæng. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lille trin i bunden af en døråbning, der i bredde og længde modsvarer dørens dimensioner. Det dæmper støj og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig rumdeling, som kan være handy ved rengøring, pleje og vedligeholdelse.

Hvorfor fremstilles dørtrin i eg?

Som nævnt, kommer dørtrin for en forrykt stor udnyttelse. Dette gør dem sårbare og vil kræve flittigere gulvslibning end gulve af træ og en stabil overfladebehandling. I en god del sager lakeres trinnene uanset om parkegulvet får en anden efterbehandling som lud, olie, sæbe eller voks

Af hvilken årsag er mange dørtrin runde?

Slid og flere års belastning af bundstykker i blødt træ kan blive så slidt, at de udhules på midten. Dette er man vidne til fortrinsvis ved bløde træsorter som fyr, lærk og gran der har været brugt i mange hundrede år. meget slidte dørtrin kan i almindelighed slibes plane, men vi noterer mange gange opgaver hvor en gulvudskiftning er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Dørtærskel, fodspark, bundkarme og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I flere mange nye moderne boliger og hjem har trægulvene ingen dørtrin.

Fodtrin eller fodspark?

Ved at vælge trin i egetræ og eg, bruges den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Dermed opnås et uhyre solidt trin med god holdbarhed og kvalitet.

Specialist i renovering af dørtrin

Vi er mester i gulvafsibning, behandling samt afslibning af dørtrin, køkkenbordplader, tærskler, trappetrinsamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes